SUP, windsurfing & kajakker

Vi udlejer SUP-boards, windsurfingudstyr og sit-on-top kajakker til dig/jer, som har erfaring nok til selv at håndtere udstyret på forsvarlig vis.
Smæk "legetøjet" på taget af bilen, lej en trailer eller lille cykeltrailer - og nyd weekenden eller miniferien på bølgerne.

I kan pakke en taske med et udvalg af våddragter, veste og surfsko, hvis I er flere, der skal bruge udstyret.

lej udlejning rental sup supboard supsurf københavn copenhagen

SUP-boards

SUP (stand up paddling) er en relativt ny sportsgren i Danmark, men har ældgamle hawaiianske rødder. Det er ret nemt at komme igang med paddel og board på fladt vand, og boardene er stabile nok til at bære en voksen og et barn. 
Du får våddragt og redningsvest med.

SUP-boards fås også som oppustelige boards, hvis du foretrækker at have det i bagagerummet på bilen fremfor på tag eller trailer.

Priseksempel for en weekend (fredag-søndag):

- 2 SUP-boards med 2 våddragter, veste og pagajer:  750,- 

Kontakt Henrik for et tilbud på 6015 5538 eller på mail

lej udlejning rental windsurf windsurfing windsurfingudstyr københavn copenhagen

Windsurfingudstyr

Har du været på surfkursus eller er du selvlært surfer, kan du leje et eller flere komplette windsurfingudstyr hos os og tage det med i sommerhuset el.lign.
Vi har udstyr til begyndere og letøvede, og du kan leje en lille trailer eller cykelanhænger, hvis du ikke har plads på taget af bilen.

Tilbuddet er især velegnet for dig, der har været på et surfkursus eller to og nu har behov for flere timer på vandet til at øve teknik og vendinger.

Priseksempel for en weekend (fredag-søndag):

- et surfboard med 2 komplette sejl, våddragt, vest og surfsko til en person: 700,-

Kontakt Henrik for et tilbud på 6015 5538 eller på mail

lej udlejning rental kajak kayak sitontop københavn copenhagen

Sit on top-kajakker

Sit on top-kajakkerne er stabile og synkefri kajakker, som kan sejles af selv nybegyndere og børn uden stort besvær. Skulle det alligevel lykkes dig at falde i vandet, kan du uden større besvær kravle op igen - kajakkerne bliver ikke fyldt med vand, selv om du skulle få den til at kæntre.
De er velegnede til kortere ture, fisketure, kajakpolo, bølgesejlads o.lign. - da de ikke har nogen køl, er de ikke så kursstabile som fx havkajakker og egner sig derfor ikke til langturssejlads.

Priseksempel for en weekend (fredag-søndag):

- 2 kajakker med 2 våddragter, veste og pagajer:  1100,- 

Kontakt Henrik for et tilbud på 6015 5538 eller på mail